Въпроси & Отговори

Ако не намирате нужната информация по-долу

ИЗПРАТЕТЕ НИ СЪОБЩЕНИЕ

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКА

  ПАЗАРУВАНЕ

  КАК ДА ПОРЪЧАМ?

  Най-бързия и удобен начин за поръчка е през онлайн магазина, по този начин резервирате продукта и той се изпраща веднага от нашия склад. Изберете бутона "Купи", попълнете необходимите Ваши данни за доставка с Еконт или  избери опцията „Вземи от магазин” и кликнете на “Завърши поръчка”.

  КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ 5% ОТСТЪПКА ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА?

  С нашата услуга Click and Collect спестявате време и пари. При завършване на поръчката избери опцията „Вземи от магазин” от полето “Доставка”. В полето “Общо отстъпка” автоматично ще видиш сумата, която спестяваш с допълнителната отстъпка от 5% .

  КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА СИ?

  Веднага след като завършите успешно поръчката си ще получите потвърждение с номер на поръчката и копие на Вашия имейл адрес. На имейл адрес отново ще получавате данни за Вашата пратка и номер на товарителница, с който ще можете да следите нейното движение и доставка от куриерска фирма Еконт Експрес.

  МОГА ЛИ ДА ВЗЕМА ПОРЪЧКАТА СИ ОТ ФИЗИЧЕСКИЯ ВИ МАГАЗИН?

  Да. След потвърждение на вашата поръчка може да вземе пратката от магазина ни в центъра на град Пловдив, ул. Христо Г. Данов 10 между 10:00 и 18:00 часа.

  МОГА ЛИ ДА ОТМЕНЯ ПОРЪЧКА

  Да, ако все още не е изпратена, като се обадите на 0887 655 176  или ни пишете чрез формата за контакт на нашия уебсайт.

  ДОСТАВКА

  С КОЯ КУРИЕРСКА ФИРМА РАБОТИТЕ?

  Ние, audiobox.bg се стремим към бързина и професионализъм при доставката на Вашите поръчки, затова използваме услугите на куриерска фирма “Еконт Експрес”.

  КАКВА Е ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА

  При поръчка над 200 лв. : Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес или Еконтомат (АПС)

  При поръчка под 200 лв. : По тарифите на куриерската фирма Еконт Експрес (цената  е автоматично изчислена и посочена в поле “Доставка” при пускане на поръчка)

  КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ДОСТАВКАТА?

  Стандартно доставката се извършва в рамките от 2 до 5 работни дни. Доставките до адрес се извършват в рамките на работния ден от 09:00 до 18:00ч

  ИМА ЛИ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ?

  Да, всички поръчки се изпращат с опция за преглед и тест при доставката. Също така имате 14 дни право на тест на продукта вкъщи и опция да го върнете в този срок ако не ви хареса

  КОГА МОГА ДА ВЗЕМА ПОРЪЧКА ОТ МАГАЗИНА С УСЛУГАТА CLICK AND COLLECT?

  Стандартният срок за обработка на поръчки Click&Collect е от 1 до 24 часа. Ще получиш известие по имейл за потвърждение и номер на поръчка, с предоставянето на който можеш да я вземеш от магазина.

  ВРЪЩАНЕ

  МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ПРОДУКТ?

  Да, можете да се възползвате от връщане на продукт без причина в рамките на 14 дни от датата на получаването му. Имайте предвид, че трябва да пазите оригиналната опаковка, документа за продажба и продукта да не е използван.

  КАК МОГА ДА ВЪРНА ПРОДУКТ?

  Попълнете формуляра за връщане и следвайте посочените в него стъпки. Можете да го изтеглите.

  МОГА ЛИ ДА ВЪРНА СТОКА ЗАКУПЕНА ОНЛАЙН ПРЕЗ САЙТА ВЪВ ВАШИЯ ФИЗИЧЕСКИ МАГАЗИН ?

  Да, всеки ден от понеделник до петък между 10:00 и 18:00 , като преди това попълните и принтирате формуляра за връщане на нашата страница “Връщане на продукти”.

  МОГА ЛИ ДА ЗАМЕНЯ ПРОДУКТ?

  В рамките на 14 дни може да върнете продукт и да направите нова поръчка за този, който искате да получите

  В КАКЪВ СРОК ЩЕ МИ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА СУМАТА ПО ВЪРНАТАТА ПОРЪЧКА?

  Стандартно 14 дни след като получим поръчката ви. Наши колеги ще я проверят дали всичко е наред и ще задействаме процедура за възстановяване на сумата. Всички суми се възстановяват по банков път посредством IBAN номер.

  ПЛАЩАНЕ

  КАКВИ СА ВАРИАНТИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА?

  Предлагаме няколко гъвкави варианта за плащане на Вашата онлайн поръчка:

  • Чрез наложен платеж при получаване на стоката. Стоките се изпращат чрез услуга Пощенски Паричен Превод ( ППП). Куриерът ще ви издаде платежен документ за получената сума.
  • Онлайн плащане с карта – при приключване на поръчката може да изберете опция плащане с дебитна/кредитна карта. 

  В брой - в магазина ни в град Пловдив, ул. Христо Г Данов 10

  МОГА ЛИ ДА ПОЛУЧА ФАКТУРА НА ИМЕТО НА ФИРМАТА СИ ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА?

  Да, в момента на поръчка въведете данните на юридическото лице. Можете да запазвате неограничен брой фирмени данни в профила си за бързо използване.